Innovation

HÄLSA

SNART ÄR DET ÖVER & JAG SKA FÅ VÄRLDENS FINASTE PRESENT

Margaux Dietz slog igenom rejält med sin förlossningsvlogg, på Guldtubengalan vann hon i år det prestigefyllda priset “Årets Profi l” och hon imponerade stort i Let’s Dance.

Hur ser din vardag ut idag?

– Det är verkligen jätteolika i princip varje dag! En dag kan jag spela in en samarbetsvlogg och en annan vara på två möten, podda och planera kommande samarbeten. Det är varierande men superkul! Sen har ju Arnold börjat på förskolan, så nu ingår hämtningar också i min vardagsrutin, säger Margaux.

Berätta gärna om dina tankar under graviditeten kring förlossningen och hur du känner kring den så här i efterrhand.

– Jag är en av dem som inte gillade att vara gravid och för mig känns det väldigt viktigt att prata om. Det behöver inte vara det mest fantastiska som nns och det är okej att känna så. Det låter kanske konstigt men jag var så otroligt glad under hela förlossningen.

Snart är det över och jag ska få världens finaste present. Det var värt det alla dagar i veckan och jag hoppas att jag får uppleva det igen.

Du har bland annat startat Preggogruppen, berätta mer.

– Jag startade Preggogruppen när jag var gravid. Jag kände inte att det fanns så många forum där man kunde ställa frågor om graviditet. Man vill ju veta så mycket och det är så spännande att höra om andras erfarenheter. Sen är det skönt att kunna bolla saker med andra kvinnor i samma situation.

Hur ser du på ditt jobb som bloggare & influencer?

– Jag älskar mitt jobb! Det är kanske inte ett klassiskt nio till fem jobb men det passar mig perfekt! Jag är glad över att yrket “Infuencer” accepteras mer och mer som yrke och att folk börjar ta oss alltmer på allvar. Vi är ju som vilket stort företag som helst som producerar innehåll och hjälper andra företag att nå ut till en önskad målgrupp. När jag var liten hade jag aldrig kunnat drömma om att jag skulle jobba med det jag gör, hade jag vetat det hade jag nog varit ännu mer peppad på framtiden.

Var hittar du din inspiration?

– Jag får mina bästa idéer när jag ska sova. Jag kan ligga och fundera och komma på så mycket roligt jag vill göra. Då är det bara att skriva ner det så jag kommer ihåg det när jag vaknar. Jag älskar att kolla på Youtube och Instagram och där hittar jag mycket inspiration både när det kommer till allt från kläder till olika format till i mina olika kanaler.

Vad händer härnäst i ditt liv?

– Jag har precis gått ut med att jag ska göra en livesänd valvaka på min Youtubekanal. Det är höstens stora projekt och jag är så taggad! Men först är det dags för lite välbehövlig semester och jag och Arnold kommer åka till Bretagne i Frankrike och yoga i en vecka. Vi får se hur avslappnade det blir med en kille på drygt 1 år… men det ska bli jätteroligt! Sen kommer jag och Jacob har fyra dagar barnfri semester tillsammans på franska rivieran. Det känns perfekt, jag tror att man behöver komma iväg som par ibland och bara umgås med varandra, äta middag i lugn och ro och hinna prata till punkt.

FAKTA:

Namn: Margaux Dietz

Ålder: 27 år

Familj: Sambon Jacob och

sonen Arnold, drygt 1 år.

Bor: Vasastan i Stockholm

Aktuell: Med en livesänd valvaka på Youtube

Följ: margaux.elle.se, @margauxdietz

och Margaux Dietz på Youtube.

Share This Post :